Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcia na tekstury jednostek.
matek123:
Zrobić tekstury wyświetlaczy?
up5358:
Te warszawskie relacje możesz zrobić. Natomiast w przypadku pozostałych, czytelne zdjęcia wystarczą. Napis "Zakopane" wziąłem ze zdjęcia EN71-007 własnej roboty z 2006 roku i się dobrze prezentuje. Jak możesz to z warszawskich relacji zrób dodatkowo: Grodzisk Mazowiecki, Żyrardów, Łowicz Główny, Mińska Mazowiecki, Siedlce, Działdowo, Warszawa Wola. Zapomniałem o nich. Zrób to razem z numerami tabel typu, KM601, itp (nie dotyczy Działdowa, bo chyba teraz tam chyba nie docierają). Będę wdzięczny.
klimczok_mk:
--- Cytat: up5358 w 25 Stycznia 2014, 12:50:32 ---[...](nie dotyczy Działdowa, bo chyba teraz tam chyba nie docierają). Będę wdzięczny.
--- Koniec cytatu ---
Docierają, ale już nie EN57. W tamtym kierunku to chyba już z rok czasu kibelka nie widziałem.
MaciejM:
Obecnie połączenie KM-9 (Warszawa - Działdowo) obsługiwane jest EZT PESA Elf EN76 oraz składami wagonowymi Push&Pull z EU47 prod. Bombardiera. Przed ich dostawami połączenie to obsługiwane było EZT EN57 serii 19xx (głównie).
klimczok_mk:
--- Cytat: macius5991 w 25 Stycznia 2014, 19:49:17 ---Obecnie połączenie KM-9 (Warszawa - Działdowo) obsługiwane jest EZT PESA Elf EN76 oraz składami wagonowymi Push&Pull z EU47 prod. Bombardiera. Przed ich dostawami połączenie to obsługiwane było EZT EN57 serii 19xx (głównie).
--- Koniec cytatu ---
Przez jakiś czas również EN71 kursowały.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej