Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Ogrodzenie metalowe

(1/3) > >>

Siecool:
Potrzebuję zdjęć na tekstury (a najchętniej w ogóle gotowej tekstury) dla takiego płotu, jak na tym zdjęciu albo podobnego. Do tego potrzebowałbym również zdjęć pasującej bramy (najchętniej kolejowej oczywiście).

Pierog_SU42:
Witam, jak mi się jutro uda to mogę zrobić zdjęcia bo pod nosem mam taki, tylko że zielony, chyba że wymagasz takiego to  i taki  też znajdę.

Cesky Kretek:

--- Cytat: Pierog_SU42 w 24 Grudnia 2013, 16:05:13 ---Witam, jak mi się jutro uda to mogę zrobić zdjęcia bo pod nosem mam taki, tylko że zielony, chyba że wymagasz takiego to  i taki  też znajdę.

--- Koniec cytatu ---
Zmienisz odcień z zielonego na błękitny i mocno odejmiesz nasycenie - otrzymasz w ten sposób szare ogrodzenie o zbliżonym kolorze. Nie zadawaj sobie trudu w poszukiwaniu płotu tylko cyknij to co masz pod nosem, a resztę można zrobić w Photoshopie.

Pierog_SU42:
A to można i tak z jednego zdjęcia będą dwa płoty. A  u mnie na mieście jest trochę tych ogrodzeń to na spokojnie coś się znajdzie.

adsim:
Tylko postaraj się zrobić zdjęcie płotu na w miarę jednolitym tle, to będzie łatwiej wyciąć, no i efekt końcowy będzie lepszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej