Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabiny dedykowane - EU07-001

<< < (10/12) > >>

mechatronik:
Po jednej - jest jeden zespół NO.

Sawi:
Ok. Wiesz może jeszcze gdzie tak mniej więcej ona się znajduje? Bo tak na oko widzę, że to bardziej środek.

mechatronik:
Zrób tak jak jest na zdjęciach i będzie ok :) Nikt nie będzie się czepiał o 10cm w tą czy w tamtą.
http://img2.garnek.pl/a.garnek.pl/014/508/14508289_800.0.jpg/eu07-076.jpg

ST44-003:
A żeby rozwiać wątpliwości, konkretnie antena jest nad kabiną B (na zdjęciu widzimy czoło B). Nie pytajcie skąd wiem, bo dużo rzeczy mówi że jest to kabina B, szczególnie w tym egzemplarzu :P
Środek dachu, przed pokrywą osłaniającą cały przedział maszynowy (dosłownie przy wejściu do przedziału, bo w sam środek sufitu w kabinie leci kabel od anteny).

Ja z tego miejsca obecnie zawieszam projekt w oczekiwaniu (<oczekiwacz>) na nowy model kabiny jaki @Patryk ma na wydaniu do najnowszej odsłony ET41. Nie wiem ile jeszcze poczekam, ale cierpliwości ;)

Otwieram na życzenie autora.
Benek

EDIT: Stan prac na dzień dzisiejszy 08.08.2014. Są szanse że można ją powoli do testów kierować.

EP08_015:
Idac troszkę za Toba pomyslalem sobie o kabinie także dedykowanej. Ja przygotowuje kabine EP07-330, która jako jedyna z tego co się orientuje, posiada nastawnik jazdy zabudowany. Jakby ktoś posiadal więcej materiałów foto z tej kabiny to poproszę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej