Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabiny dedykowane - EU07-001

<< < (4/12) > >>

ST44-003:
@Włodek, wyzwania lubę i to bardzo. Jednak prosiłem w temacie o zdjęcia takich firaneczek jakie są tam w oknach i również bez odzewu. A, no i przydało by się jakieś zdjęcia tej 330 mieć :)

@Woku, grunt to mieć cokolwiek, potem będziemy się zastanawiać ;) Z drugiej strony, po co mieli się starać z malowaniem tej kabiny, skoro to w dalszym ciągu jest trup? ;)
Co do kabiny B, mnie wystarczy tylko poglądowe, podpisy i całą resztę mam przecież z "oryginału" więc poskładam z tego hmm... coś ;)

Wokulski:
Wtorek był idealny na zdjęcia na teksturę. Jednak siódemka ta tam zostaje więc przy innej okazji się ją zrobi, a nóż-widelec z tych moich zrobisz wszystko. Jednak zaraz Ci te zdjęcia zgram i wyślę, bo zapomnę a szkoda czasu.

EP08_015:
330 łatwo zrobić repaint, jakby nie było oryginału, mamy niebieską 333, więc zamiana 3 na 0 nie jest problem, żeby tylko kabina była. Podejmiesz się?

W necie znalazłem tylko to

http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&cad=rja&docid=WCC280umiGgsHM&tbnid=S0LKPNCVxJ6UdM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Frail.phototrans.eu%2F14%2C82883%2C0%2CHCP_303E_EU07_370.html&ei=_VDEUoSBGOiq0QW42oCgAw&bvm=bv.58187178,d.bGE&psig=AFQjCNHb7bliLHuGlULMJkrA0R6VTbOQ0w&ust=1388683897032020

Poprawione błędy.
adsim

ST44-003:

--- Cytat: Woku w 01 Stycznia 2014, 16:51:22 ---Wtorek był idealny na zdjęcia na teksturę. Jednak siódemka ta tam zostaje więc przy innej okazji się ją zrobi, a nóż-widelec z tych moich zrobisz wszystko. Jednak zaraz Ci te zdjęcia zgram i wyślę, bo zapomnę a szkoda czasu.

--- Koniec cytatu ---

Nooo, Wojtek, chłopie, odwaliłeś niezłą robotę! Zdjęcia są po prostu cacy! Każdy element kabiny, w pionie, w poziomie. Tak się robi materiały na kabinę. :D Mam wszystko co chciałem, szeczególnie do wersji w poprzedniej malaturze.
Owacje dla tego pana, bo powstanie naprawdę szczegółowa wersja z lat 90tych oraz w obecnej zielonej wersji. Jeszcze raz, stokrotne dzięki i naprawdę żałuję, że w niedzielę i poniedziałek nie mogłem Ci towarzyszyć :(
Ale faktycznie, na zbliżeniach widać, że kabina została zwyczajnie malnięta na starej farbie, bez zdzierania poprzedniej. Szkoda, ale tragedii nie ma :)

Wokulski:
Skoro tak mówisz, to ciesze się, że coś z tego utoczysz. Jak widzisz, pierwsze fotki są cienie więc zrezygnowałem z dalszego focenia, i wróciłem bliżej wieczora. A, że mam możliwości to chce je w 100% wykorzystywać. To działaj i czekamy na foty kabiny ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej