Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

ZNTK RAT-WAG czyli tekstury R4TCH3T'a

<< < (6/14) > >>

R4TCH3T:
Po małych problemach z wydaniem poprzednich wagonów, powiadam Wam, że przy tym nie wystąpią te zjawiska paranormalne hehe. A chcę wam przedstawić wagon, kolejną bagażówkę tyle, że w starych barwach i pod banderą PR. Jakość będzie oczywiście świetna, materiał fotograficzny jest genialny. Oznaczenia wagonu B4Dosuv. Jeszcze dzisiaj powinien trafić do testów.

Sawi:
Pozbądź się tych otwartych drzwi z tekstury.

R4TCH3T:
Wiem @Sawi, to była szybka przymiarka tekstury. Muszę zdobyć te drzwi, bo na drugich stoją ludzie... Ale mam jakieś inne zdjęcia. Także nie ma lipy ;)

Kuba5544:
W starych barwach? Oczywiście doceniam to, że odświeżasz tekstury wagonów, no ale już chyba wystarczy tych staroci, trochę więcej nowoczesności się przyda. :)

SMemek:

--- Cytat: Kuba5544 w 05 Stycznia 2014, 21:07:23 ---W starych barwach? Oczywiście doceniam to, że odświeżasz tekstury wagonów, no ale już chyba wystarczy tych staroci, trochę więcej nowoczesności się przyda. :)

--- Koniec cytatu ---
Przydadzą się takie tekstury jak ta. W MaSzynie nie ma wagonów z okresu przejściowego kiedy to zaczęto stosować nowe oznaczenia wagonów. Wiele osób to pewnie doceni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej