Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcia napędów rogatkowych EEG-1, EEG-3
Sawi:
@Mytnik planujesz zrobienie napędów wraz z rogatkami, czy tylko same napędy?
muri:
Czy ten EEG-3 to jest coś takiego samego jak ten EEG-1, tylko że ma dwie rury po obu stronach napędu , które na końcu się łączą? W sensie takie cos?
Mytnik:
--- Cytuj ---@Mytnik planujesz zrobienie napędów wraz z rogatkami, czy tylko same napędy?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście robię razem z rogatkami. Ale potrzebne mi są wymiary mocowania rogatki do drąga.
--- Cytuj ---Czy ten EEG-3 to jest coś takiego samego jak ten EEG-1, tylko że ma dwie rury po obu stronach napędu , które na końcu się łączą? W sensie takie cos?
--- Koniec cytatu ---
Zdjęcie EEG-3 masz w załączniku.
Jeszcze jedna sprawa. Potrzebuję też zdjęcia oraz konkretne wymiary sygnalizatora drogowego EHZ-7 oraz czujnika koła ELS-95.
Posiadam do nich DTR-ki ale niestety z tych wymiarów które tam są nie jestem w stanie nic wyskrobać.
Benek:
Jakby Ci się udało przygotować komplet nowych rogatek, to byłaby to silna mobilizacja do stworzenia nowej koncepcji przejazdów. Taki pomysł już krąży od dawna, jednak nikt jeszcze nie znalazł dobrego rozwiązania. Kompletna paczka z modelami może być dobrym bodźcem.
Mytnik:
Właśnie tak planuję zrobić, komplet. Napędy rogatkowe te dwie wersje o których pisałem wcześniej, drągi rogatkowe też dwie wersje, jedna to rogatka na całą szerokość jezdni a druga to dwie półrogatki, sygnalizatory drogowe, czujnik koła, kontener oraz TOP ale topka akurat już jest.
Tylko nie wiem jak miałoby to wyglądać. Czy każdy model byłby wstawiany osobno, czy to miało by być wszystko zintegrowane ?
Tylko potrzeba materiałów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej