Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcia kabiny EP09 wersja przed modernizacją
Sawi:
Wielkie dzięki, bo prostowanie to moja pięta Achillesowa nadal niestety. A póki co jadę dalej i zająłem się pulpitem oraz manometrami. Tekstury sobie wykonałem jakiś czas temu, podobnie jak i manometry i wskazówkę. Teraz została kwestia zrobienia pulpitu mano.
ST44-003:
Złożę Ci ładną teksturę z tych zdjęć co są na forum i tych od Łukasza. Zauważyłem że na nich jest data, na jednych 2010, na drugich 2012. Co z tą naklejką z datą zrobić?
Sawi:
Tekstury mano zrobiłem z datą 2010. Co do układu wzoruję się na tym z tekstur 104eb, choć np manometry i tabliczki mam zrobione oddzielnie.
muri:
--- Cytat: youBy w 24 Grudnia 2013, 11:59:55 ---Dam Ci stówę, jeśli dasz radę jednocześnie stać na peronie i ruszać nastawnikiem.
--- Koniec cytatu ---
Jesteś taki pewny że się nie da ? :)
Sawi:
Temat nie umarł. Tak to mniej więcej póki co wygląda. Mano jak wcześniej wspomniałem mają datę 2010. Jednak ja osobiście bym wolał odwzorować stan obecny tych kabin, ale bez potrzebnych mi zdjęć nie jestem w stanie tego zrobić. Wiem też, że jest zapewne kilka rzeczy do poprawy, ale również bez szczegółowych wymiarów będzie to ciężkie. Pamiętajcie, to jedyna taka epoczka.
EDIT:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej