A może zrobimy coś z Testowem? Mam PC2011 i Wiem, że na torze "z testowa" jedzie pociąg z SU46 i kilkoma wagonami. Ta stworzona przez Quarka-t sceneria została zapomniana i jej historia kończy się w paczkach całościowych 2006(Mariusz Delifer), 2007 i 2008. Oto mój projekt Sceneri:
Trasa: Wielki Kac - Wielki Kac Drożdzownia - Zaczynek - Testowo. Na elektryfikacje poczekamy. A tabor i Misje:
Tak jak w orginale: 2 pociągi osobowe.
Pierwszy to będzie SU45, jadąca z lokomotywowni w WK, potem podczepiająca się do 3 Bd-ów i jadąca do Testowa, gdzie kończy misje.
Drugi to SU46 to pociąg jadący z 3 Bmnopux-ami z Testowa do Wielkiego Kaca. Oba mijają się w Zaczynku.
Ale ważne jest to, aby ruch był realistyczny, czyli duży, dodajmy więc:
- Pociąg osobowy SN61 i 1 Bd z Testowa do Wielkiego Kaca, tor nr.3 od dworca(wliczając bocznice). Z pierwszym mija się w zaczynku.
Testowo, witamy w paczce całościowej 2011
Sceneria będzie nosiła tytuł "Quarkmce2007testowo".
Ale jeszcze coś:
Chodzi, o ten tor który jest "unvisem" obok ztestowa. można my dodać stację na odcinku WKD - Mydelniczka i zrobić tam linie, lecz ucierpi FPS.
Michalomatek
Dodano: 01 Września 2013, 11:39:25
A może jescze coś z budownictwem? Spodobał się "Dom2" @Tomi'ego, który został wielkrotnie użyty w bałtyku, Więc można by go wstawić do tej scenerii.
Czy @Tomi, zgadzasz się na to.
Reg. zakazy 10, obowiązki 16.
Twoja wiadomość jest chaotyczna. Proszę ją poprawić.
Benek