Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabina do SM42

<< < (18/38) > >>

uetam:

--- Cytat: "youBy" ---nie wrzucaj pozycji naraz, tylko powoli, a i po co na nią wchodzić? bocznik jest na 6, a pozostałe(7-11) to już nie dają kopa.

z dopinaniem to nie wiem jak jest, trzebaby spróbowac z innym lokiem,

a dźwięki... właściwie to więcej nie mam, bo dostałem je od @syna_maszynisty, a on dostał je od @Mateu
--- Koniec cytatu ---

a on dostal je od @Mareczka :D

--- Cytuj ---
a ten diesel nie jest potężny, SP47 miała mocny silnik (coś koło 2200kW)
--- Koniec cytatu ---

W atlasie lok. pisze ze 2205 ;]

youBy:
a to w przeliczeniu na KM to wychodzi ok. 2900(wsadzić takie coś do malucha:) )

a inne dźwięki to by się przydały, jak ktoś ma jakiś dźwiek to niech napisze na PW/email

TruckeR:
A były plany na lokomotywy o mocy 3000kw ! ALe niestety nic z tego nie wyszło, buu :-(Co do tego, czy a8C22 jest potęzny czy nie, to nie  umiem się wypowiedzieć, bo zwykle tylko doświadczam tylko odpalania 55 konnej benzynówki (czyli samochodzika mojej mamy ):-P

EP08_015:

--- Cytuj ---nie wrzucaj pozycji naraz, tylko powoli, a i po co na nią wchodzić? bocznik jest na 6, a pozostałe(7-11) to już nie dają kopa.

--- Koniec cytatu ---

No niestety ja wchodziłem powoli na pozycje i też mi się wysypało. Sam niewiem co to jest :((((((

Co do zmiany czoła pociagu to oki u mnie z tym problemu niema.

Wskazówke i pozycje kamery sobie poprawiłem (thx SPEED) oraz bujanie wylaczylem.

Super sie jedzie zawsze coś nowego mimo braku ścian bocznych wrażenia z jazdy pozytywne i miłe jednak to wysypywanie sie. jest klopotliwe bo jade se juz godzine do konca misji pare minut a tu error eu07.exe !!!!!!! . i kto by sie nie wkurzył.....

youBy:
nie znalazłem rozwiązania problemu wysypywania.
jak ktoś zaglądał do 6D.chk to musiał zauważyć pozycje ujemnie oporowe - to zapewne przez to symek się wywala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej