Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabina do SM42

<< < (13/38) > >>

TruckeR:
eee... nie wiem jak robić odbicie lustrzane, ale wykryłem pewne błedy. WIem że to wczesna wersja tej kabinki, ale należy to chyba poprawić :) Więc, wydaje mi się, ze górne ścianki kabinki są zbyt pochylone, dwa; okna u dołu kabinki są za duże, sięgają niemal podłogi, a normalnie tak nie powinny, trzy ; okna u góry są dośc dziwne i zbyt małe, nie widać dobrze trasy. No i tyle :) Można by jeszcze wymienić nie poruszający się nastawnik, ale to już szczegól. bardzo fajna kabinka, tyle Ci powiem, youBy.

Oli:
O mirrorze zapomnij,skopiuj element i obroc o 180 st.

Gadzina:
Witam!

Mi niestety po włączeniu symka nie działa sm-ka ponieważ podczas ładowania występują 2 lub więcej błędów które informują mnie iż w katalogu sounds nie ma odpowiednich plików tj. silnika i czegoś jeszcze. Po tych komunikatach po chwili symek się automatycznie wyłącza. Gdybym miał te pliki to prawdopodobnie uruchamiało by się prawidłowo.

Pozdrawiam
Mariusz Gadowski

ST44:

--- Cytuj ---a jest wolna linia pomiędzy wpisami?

można dać

--- Kod: ---node 0 0 505120-00256-1 dynamic PKP\Bd Bdu-0.tga 111a 0.0 passenger 3 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---

wtedy wagonu nie widać
--- Koniec cytatu ---

Już doszedłem ładu. Zainstalowałem od nowa MaSzyne i po zmianie wpisów zaczęło działać :)

Piter:

--- Cytat: "Gadzina" ---Witam!

Mi niestety po włączeniu symka nie działa sm-ka ponieważ podczas ładowania występują 2 lub więcej błędów które informują mnie iż w katalogu sounds nie ma odpowiednich plików tj. silnika i czegoś jeszcze. Po tych komunikatach po chwili symek się automatycznie wyłącza. Gdybym miał te pliki to prawdopodobnie uruchamiało by się prawidłowo.

Pozdrawiam
Mariusz Gadowski
--- Koniec cytatu ---
Ja proponuje nastepujace rozwiazanie:

Linijke
--- Kod: ---converter: silnik-sm42-pocz.wav,silnik-sm42.wav,silnik-sm42-kon.wav 300
--- Koniec kodu ---
zmienic na
--- Kod: ---converter: injection.wav,silnik-sm42.wav,silence2.wav 300
--- Koniec kodu ---
lub
--- Kod: ---converter: injection-sn61.wav,silnik-sm42.wav,silence2.wav 300
--- Koniec kodu ---
(sprawdz, czy w katalogu sounds jest plik injection-sn61.vaw, czy injection.wav).
W ten sposob przy wlaczaniu przetwornicy bedziesz mial rozruch silnika, a przy wylaczaniu lok po prostu sie zamknie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej