Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
zbych:
A oto chyba rozwiązanie problemu z trasę Całkowo i SM-42;...
..........................
AIR napisał:
próbowałem wstawić za sw61 en57(jedną jednostke) i wyskakuje mi błąd (at NULL trakc) takj jak by się nie mieścił na torze, ale to akurat jest wporządku bo tory są długie, a wpis też dobry mam bo skopiowałem z innej trasy w której dobrze śmiga, jak ktoś wie wczym może być błąd to prosze o rade.
Z góry wielkie dzięki, pozdro
Trasa ma wbudowany specjalny mechanizm obronny, który ma chronić przed próbami dokonania na niej podobnego świętokradztwa. :P
..............................
Co ciekawe w wersji SM 42 z kabiną z SM-3 tą starą symek. na tej trasie sie otwierał i nie było problemów???
Teraz po zainstalowaniu nowej wersji SM42v30 niestety nie mogę pojezdzic nią
po trasie a szkodo bo traska SUPER i i SN61 nie bardzo sie tam spisuja?
Czy ktos wie jak mozna wstawic tam tę nowa wersję???
Pozdrawiam!!!
Na innych trasach nowa wersja jezdzi OK!!!nie chce mi sie jedynie zmienic białe Tacho mimo prob opisanych powyżej???
KowiEU:
--- Cytat: "EU05" ---Jak to? Prawidłowy. Ten napis SM42-172 na początku, to nazwa, pod jaką lokomotywa nazwą jest odczytywana w loaderze (np. STV). Ten drugi napis (Su42-537) to nazwa teksturki...
--- Koniec cytatu ---
niee jak chce SU to powinno być tak node -1 0 SU42-537 dynamic PKP\SM42 su42-537 sm42Ddumb 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
teksture wpisuje sie też na początku
l
EU05:
Ekhm, za przeproszeniem kowi, ale to, o czym mówisz, to brednie! Wpisz sobie do sceneri tak:
--- Kod: ---node -1 0 byczek_443_rulez dynamic PKP\ET22 ET22-443 201E 0.0 headdriver 0 0 enddynamic
--- Koniec kodu ---
I powiedz mi, jak będzie się nazywał lok w loaderze (np. STV) i jaka będzie tekstrua, ok?
OczeQ:
Dokładnie... nazwa loka, wagonu, etc. ogólnie mówiąc Dynamic'a ma zadanie czysto informacyjne. Możesz sobie nazwac loka/wagon jak chcesz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej