Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina do SM42
KowiEU:
Kabina ma pare błędów najbardziej denerwujący jest ten biały hasler i okna za nisko. Aha jak sie naciśnie F4 to zauważymy że kabina przecina texture lokomotywy i przez to psuje wygląd stonki!!!
youBy:
z białym haslerem to było wcześniej pisasne, zapomniałem dodać teksturę, a kabina jest do oglądania ze środka, a nie od zewnątrz :)
ST44:
--- Cytat: "youBy" ---z białym haslerem to było wcześniej pisasne, zapomniałem dodać teksturę, a kabina jest do oglądania ze środka, a nie od zewnątrz :)
--- Koniec cytatu ---
Od środka wygłąda bardzo dobrze, ale te elementy wystające ponad dach bardzo psują wygląd loka. Ze względu na to używam nadal starszej wersji kabiny, jedynie z nowym .mmd . Czekam na kolejne wersje kabinki. (bez wystawania ponad dach :)
youBy:
jak wam tak bardzo zależy to poprawię te wystające kawałki, ale inne kabiny też wystają i jakos się nikt nie czepia. np. EN57 - tam wyraźnie kawałki wnętrza wychodzą na zewnątrz, i jak się robi screena to brzydko wychodzi.
KowiEU:
Przyjrzałem sie dokładnie en57 i nie zauwarzyłem wystająch elementów kabiny. Uważam że powinneś usunać ten problem bo sama kabina prezentuje sie dużo lepiej od poprzedniej a stonka z wystającym klockiem wygląda okropnie i psuje całą zabawe[/img]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej