Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Gadanie

<< < (4/4)

Etek41:
U mnie dawniej zapowiedzi brzmiały tak:
"Uwaga, uwaga! Pociąg osobowy z Działdowa do Warszawy Woli wjedzie na tor, przy peronie 1. Proszę się odsunąć od torów! Powtarzem...blebleble"
A teraz brzmia poprostu tak:
"Pociag osobowy z Warszawy Gdańskiej do Działdowa wjedzie na tor 2, przy peronie 2"

Dżyszla:
A w Opolu:

Stacja Opole Główne, stacja Opole Główne; pociąg pospieszny Szyndzielnia z Bielska Białej do Wrocławia przez Brzeg Wjechał na tor 3 przy peronie 2. Życzymy państwu miłego pobytu!

Gneisenau:
Ja mam inny pomysł. Plik wav można łatwo i efektownie poddać kompresji ( zmniejszenie objętości 5x) Moim zdaniem mozna by zrobić osobne archiwum ze skompresowanymi dźwiękami, które po dekompresji wgramy do foldka sounds. Hie hie , proste i logiczne ;)

Gloom:

--- Cytat: "Dżyszla" ---niesteyt nie. Transmisja głosu jeszcze przez kilkanaście osób jest całkowicie wykluczona (no - można uprościć i zastosować tryb nondulpex, czyli tak jak w realu, ale i tak będą problemy).
Odpada.

--- Koniec cytatu ---

Ojojoj...
http://rogerwilco.gamespy.com/

Na laczu modemowym nie zawsze super, na laczu klasy SDI smiga (dla do 10 osob).

Systemy dla "wirtualnych lotnikow" nowej generacji (np. AVC VatSimu) sa jeszcze lepsze i wydajniejsze (u mnie chodza z ciaglym dzwiekiem nawet jak czasem siada mi lacze do 1.5kB/sek przy kilkunastu userach), ale dostosowane do konkretnej sieci.

Pozdrawiam, Adam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej