Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwana kabina do SM42

<< < (13/16) > >>

tommik:

--- Cytat: "EP08_015" ---Witam ponownie. Z tego co mi wiadomo to nie. Możesz zaczynać w kabinie headdriver lub reardriver tzn bedziesz odwrócony wewnatrz kabiny ale modelu tak nie odwrócisz. Mi tez by sie to przydało. Lok stoi przodem do kierunku toru (podobno). Niewiem jak Ci to napisać. Ale we wpisie do scenerii nie odwrocisz modelu.

Pozdrowionka równierz świateczne.
--- Koniec cytatu ---

Loka można odwrócić usuwając tor na którym stoi i kładąc go ponownie od drugiej strony.

kurak303E:
ej u mnie w miejscu, gdzie sie wybiera sklad do kierowania lokomotywa (sm42 lub st44) wogle sie nie pokazuje
dlaczego?!

EP08_015:
Witam.

Kurak lokomotywami spalinowo-elektrycznymi się w obecnej wersji nie jeździ z kilku powodów a najważniejsze to:

1. brak kabin
2. brak fizyki.

Tak więdz musisz się zadowolic tym co jest.

Pozdrawiam.

Piotrek:

--- Cytat: "kurak303E" ---ej u mnie w miejscu, gdzie sie wybiera sklad do kierowania lokomotywa (sm42 lub st44) wogle sie nie pokazuje
dlaczego?!
--- Koniec cytatu ---

Kolega EP08_015 pisał o tym 2 posty wyżej. W katalogu dynamic\PKP znajduje się plik dynamic.dat. Otwórz go za pomocą np. notatnika i na końcu dodaj wpis:
--- Kod: ---
6D
SM42
2
--- Koniec kodu ---

Powinno działać.

EP08_015:
Oczywiście przypominam iż nie jest to autentyczna fizyka z SM42 a jedynie pseudo fizyka, nawet nie jej namiastka. Równiedobrze można pojechać na SM42 bez uruchamiania silnika spalinowego :( no i pozatym pomijam bardzo mocno raczkujący model kabinya i tym że lepiej się hamuje całym pociagiem złozonym np z 10 wagonów pasażerskich hamulcem dodatkowym lokomotywy niż zespolonym :(

A to tak na wypadek jesli ktoś zacznie zadawac pytania w stylu "dlaczego" "coś" jest nie tak jak powinno.

Dla tych co jeszcze nie wiedzą - OFICJALNIE NIEMA OBSŁUGI MODELU LOKOMOTYWY SPALINOWEJ Z PRZEKŁADNIĄ ELEKTRYCZNA.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej