Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
ET22
Szymon:
Słuchajcie wydaje mi sie że pudło ET22 jest troszke za długie na zdjeciach wydaje mi sie ono krótsze????????
Nie zarzucam tu nikomu nic tylko pytam z czystej ciekawosci
Jacek-57122:
ja mam dobe, mi sie wydaje że nawet jest za krótki
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "Szymon" ---Słuchajcie wydaje mi sie że pudło ET22 jest troszke za długie na zdjeciach wydaje mi sie ono krutsze????????
--- Koniec cytatu ---
Możliwe że tak jest. Model ET22 był robiony w dawnych czasach wtedy liczylo się kazde poly w maszynie i jak widać jest on strasznie odchudzony. Niema się co tym zbytnio przejmować bo xx.xx.2005r. bedzie już poprawiony model.
uetam:
--- Cytat: "ZT-POZNAN" ---
--- Cytat: "Szymon" ---Słuchajcie wydaje mi sie że pudło ET22 jest troszke za długie na zdjeciach wydaje mi sie ono krutsze????????
--- Koniec cytatu ---
Możliwe że tak jest. Model ET22 był robiony w dawnych czasach wtedy liczylo się kazde poly w maszynie i jak widać jest on strasznie odchudzony. Niema się co tym zbytnio przejmować bo xx.xx.2005r. bedzie już poprawiony model.
--- Koniec cytatu ---
Taaak :) Bart wysluchal naszych modlow i moze kolo czerwca 2k5 beda byczki :)))
pozdrowionka
|andy|:
--- Cytat: "Mat_EU" ---Taaak :) Bart wysluchal naszych modlow i moze kolo czerwca 2k5 beda byczki :)))
--- Koniec cytatu ---
To ja się szykuje do robienia fotek kabiny, postaram się o ładniejsze niż te z siódemki ;) Ale to może być w lutym...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej