Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warsztat Patryka
Sawi:
--- Cytat: ST44-003 w 14 Kwietnia 2013, 16:00:40 ---"shelfillum: true" (lub jakoś podobnie się to pisało),
--- Koniec cytatu ---
Kubuś SelfIllum jak już ;).
ST44-003:
Oj tam, tylko jedno "h" mi się wcisnęło ;)
W każdym razie, czy obecne, w miarę najnowsze exe, jest w stanie poradzić sobie z oświetleniem wagonu, tak jak to zastosowano w "111a_noc", ale na zasadzie załączania tak jak smugi i oświetlenie peronu na @Bartkowym "Zwierzyńcu_TLK"? Czy są potrzebne do tego zmiany w exe?
Oczywiście, mam na myśli oświetlenie nowego Bautzena, bez zastosowania "interior`a".
klimczok_mk:
--- Cytat: ST44-003 w 14 Kwietnia 2013, 16:19:37 ---Oj tam, tylko jedno "h" mi się wcisnęło ;)
W każdym razie, czy obecne, w miarę najnowsze exe, jest w stanie poradzić sobie z oświetleniem wagonu, tak jak to zastosowano w "111a_noc", ale na zasadzie załączania tak jak smugi i oświetlenie peronu na @Bartkowym "Zwierzyńcu_TLK"? Czy są potrzebne do tego zmiany w exe?
Oczywiście, mam na myśli oświetlenie nowego Bautzena, bez zastosowania "interior`a".
--- Koniec cytatu ---
To co masz na myśli odnośnie lamp to inna bajka. W lampach to się w pliku scenerii zmienia parametr żeby się automatycznie zapalały.
include baltyk/lampy_nocne.inc 3 end
hunter:
Przeciez w modelu przy Selfillum mozna podac prog zapalania - http://rainsted.com/pl/Symulator/MaSzyna/EU07.EXE_120#12._Zmienne_.C5.9Bwiecenie_submodeli
klimczok_mk:
Patryk a ET41 będą też z pantografami z wkładką węglową?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej