Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zdjęcia i plany "wąskotorowe"

<< < (3/5) > >>

TGVkamil:
Odświeżam, bo w tym wątku jest dużo przydatnych schematów, planów.
Panowie, teraz tu powiem najszczerszą prawdę i sytuacje dotyczącą projektu. A wygląda to tak, na warsztacie mam kilka wyrobów, praktycznie tylko zmapować i gotowe bryły. Kilka osób naobiecywało że dadzą to i tamto i może jeszcze to, a więc ja się pytam gdzie materiał? Panowie no nie przesadzajmy mam materiał jak na razie tylko z GKW (785) z jakieś tam gdzie niebieska 287 jeździ i z Piaseczna (jak na razie najlepszy). A co nam z 4 jeżdżących loków i 3 wagonów? Jeżeli mieszkasz koło jakiejkolwiek wąskotorówki (a przyjmę wszystko od 600 do 1000mm) to sfotografuj, nagraj, cokolwiek żebym miał bazę pod dalsze prace. Każda pomoc będzie doceniona. Prosiłbym też żeby osoba odpowiedzialna za profil maszyny na Facebooku napisała ten apel albo chociaż wkleiła link.
Pozdrawiam Pan Faur

karolmaszynista:
W najbliższym czasie wybieram się na przejażdżkę EKW, więc jakieś fotki Lyd1(a może Px48, ale raczej nie), 1aw, może letniaki, wagony doczepne do Mbxd2 zrobię. Ale to zależy od składu pociągu, równie dobrze zrobię zdjęcia wagonu z kajakami jak pojedzie.

SMemek:
Skład EKW to najczęściej 1aw i letniaki.

karolmaszynista:
Wiem, bo tam mieszkam, ale czasem są dostawiane rumuńskie doczepy do MBxd2 i platformy.

Maszynowiec424:
Ja mieszkam obok Sochaczewa, a jest tam spory zbiór lokomotyw i wagonów na tor 600mm, 750mm, 620mm i 1000mm. Mogę podrzucić jakieś fotki w najbliższym czasie.

PS: Mogą być parowozy typu Px49, Px48, Px29, Tx4, Ryś itd?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej