Autor Wątek:  InterCity (EP09) Grodzisk Zachodni - Włodowice Zachodnie (IC3513) i z powrotem  (Przeczytany 2123 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dyszka

• Otrzymane polubienia: 0
Witam,

Jak w temacie , taka trasa....Na trasie do Włodowic przejechałem szlak bez problemu, tymczasem wracając do Grodziska przez Grabówek,symulator pokierował mnie chyba na zły tor...Daję filmik...Walnął we mnie towarowy...To normalne czy coś u mnie nie halo ?

Czy to możliwe,że za późno wyjechałem z Włodowic ?

&feature=youtu.be]

Pousuwaj spacje przed znakami interpunkcyjnymi i powstawiaj za nimi. Zapoznaj się z działami na forum.
Przenoszę do odpowiedniego działu.
Rozi

Logowałeś się, zignorowałeś uwagi. Ostrzeżenie + bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 06 Marca 2013, 12:01:48 wysłana przez Rozi »
Pozdrawiam,
Dyszka

Offline PanMechanik

• Otrzymane polubienia: 5
Na scenerii Drawinowo należy przestrzegać rozkładu jazdy, nie spieszyć się, jechać prędkością rozkładową. W przypadku zabawy z prędkością 200 km/h lubią zdarzać się takie właśnie dziwne "czołówki".

Offline dyszka

Hmmm czyli tak jak myślałem.No tak jechałem trochę szybciej niż można natomiast ponudziłem we Włodowicach nim się podpiąłem pod skład...

Jeszcze bezczelnie mi Rp 1 zapodał :D
« Ostatnia zmiana: 27 Lutego 2013, 17:19:19 wysłana przez dyszka »
Pozdrawiam,
Dyszka

Offline popatrz

• Otrzymane polubienia: 2
Pod względem "różności i zależnści" jest to jeden z fajniejszych scenariuszy. Składa się tak, że wczoraj nim sobie jechałem i miałem niezły zaciesz - jak za szybko do Włodowic, to na s1 na SBL można się natknąć, inne składy nam przemykają w te i we wte czasami porykując Rp1, sprawdzanie osiągów i eksperymenty z hamowaniem Epoki z i bez ED, czasowo zgrane podania wjazdu na stacje (widoczne na przedostatnich esbeelkach).

Offline dyszka

Na scenerii Drawinowo należy przestrzegać rozkładu jazdy, nie spieszyć się, jechać prędkością rozkładową. W przypadku zabawy z prędkością 200 km/h lubią zdarzać się takie właśnie dziwne "czołówki".

Przejadę jeszcze raz,ale tym razem pilnując rozkładu jazdy :)
« Ostatnia zmiana: 04 Marca 2013, 12:10:23 wysłana przez dyszka »
Pozdrawiam,
Dyszka