Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Transylwania
TruckeR:
Można jeździć Łaciatą ale tylko w domowej konwersji, która realistyczna nie jest. A EN57 może ma tam stać jako pociąg który np. przyjechał (nie wiem, bo mam tylko bete traski). A, właśnie, dzika sprawa: W tej niedokończonej wersji trasy z gmaxa stoją sobie dwa kibelki na jednej ze stacji, prowadzimy ten czerwony. Dosć dziwna sprawa, bo jak go uruchomiłem, to światła, pantografy itd. uruchomiły się również w tym drugim EN57 i bałem się którym pojadę :)
Cesky Kretek:
W związku z częstymi problemami trasy, niemożności ściągnięcia itp. zamieszczam wszystkie linki (jeszcze raz):
1. Zwykła paczka trasy.(18Mb)
2. Ci którzy mają starą wersję trasy powinni to ściągnąć, oraz Ci, którzy nie chcą ściągać całej trasy (same pliki *.scn). UWAGA!! W downloadzie jest ZŁY link(896Kb).
3. Pełna paczka, zawierająca wszystkie modele, tekstury i wszystkie inne bajery potrzebne do odpalenia trasy.(32Mb)
Trzeba brać "Zapisz element docelowy jako..."
PROSZĘ O CZYTANIE INSTRUKCJI!!, A TAKŻE PLIKU TEKSTOWEGO W KATALOGU "Dynamic\EN57-927"!!
Vasilkov:
dlaczego link w dowolandzie żeby ściągnąć niedziała
Sierakowiczanin:
To pewnie tymczasowy błąd serwera.Spróbuj za jakiś czas(jutro),a jak nie zadziała to napisz znowu.
Vasilkov:
Link niedziała od dłuższego czasu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej