Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Transylwania
boberos:
Jak i u mnie.W tej i w tej wyskakują błędy.
Na mój gust kupa błędów we wpisach do wszytskich scenerii tej trasy.Bo chyba tetsktury są w porządku z resztą potem sprawdze je na innych trasach.
Doktor M:
A u mnie działa na wersji unoff z 16 lipca. Jedny problem jaki wystąpił to kibel en57-927. Rozwiązaniem okazało się skopiowanie plików z kat. dynamic\pkp\en57 do kat. dynamic\pkp\en57-927 (oprócz plików tekstur i drzwi). Traska całkiem przyjemna, ale musiałem wywalić cześć pociągów, żeby mieć w miarę przyzwoity fps...
KowiEU:
u mnie trasa tesz nie działała ale wywaliłem kibelka ze scenerii i jest ok.Ale trasa według mnie lipna te okropne łuki nadają sie chyba tylko do jazdy sm03 lub sn61 i nawet semaforów niema.
Eryś:
--- Cytat: "kowi" ---Ale trasa według mnie lipna te okropne łuki nadają sie chyba tylko do jazdy sm03 lub sn61 i nawet semaforów niema.
--- Koniec cytatu ---
Pełna racja-potwierdzam
Cesky Kretek:
To jest tak jak się nie czyta. W katalogu EN57-927 jest "!!!!!!!.txt"
--- Kod: ---
EN57-927
Tu należy skopiować pliki z katalogu PKP\EN57 oprócz tekstur i tekstury drzwi!
Autor: Vampirek
--- Koniec kodu ---
Proszę o jakiegoś LOG'a. Jeśli nie diała proszę wyrzucić z wpisów "pantstate".
Wpisy są wporządku bo u mnie działa, i pewnie Adminowi(Adminom) którzy dodali plik do download'u też, bo nie działającego by nie wrzucili.
A co do tego że traska lipna, i że semaforów nie ma:
to jest moja pierwsza trasa, a jak Ci się nie podoba to sobie nie jeździj, tylko ściągnij Gmaxa i pokaż co potrafisz cfaniaczku. Ja się nie znam na eventach więc semaforów nie ma. Jak Ci nie pasuje to wyśle Ci traskę *.gmax i pokaż co potrafisz!!
P.S.: Denerwuje mnie takie gadanie (to się tyczy wszystkich którzy tak robili i robią) a czemu nie ma tego, trzeba dorobic tak aby sobie suczka jechała obok itp. - sami spróbujcie coś zrobić a potem takie komentarze!
Jeszcze raz proszę o jakiegoś LOG'a.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej