Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Pomysł aby gra stała się lepsza.

(1/3) > >>

Konrad01998:
Witam.

Na wstępie dodam że nie wiem gdzie mam dodać ten post , więc napisze tutaj. Jeśli źle dodałem przepraszam , i proszę o przeniesienie.

Więc znalazłem kilka pomysłów jak można ulepszyć Projekty MaSZyna.

Oto przedstawię wam moje pomysły.

Można by było zrobić nazwy stacji na nastawniach z boku od strony wjazdu pociągu, lub na początku peronu skierowane w stronę maszynisty. Uatrakcyjniło to by poruszanie się pomiędzy stacjami.

2 Mój pomysł to taki aby zrobić ruchome szlabany , uruchomić parę aut na drogach. Odzwierciedlało by to rzeczywistość.

Będę starał się dodawać kolejne pomysły , myślę że to co proponuje jest sensowne :).

Pozdrawiam.
Konrad

MasterYoda:
Ja też mam pomysł:) Przejedź więcej scenariuszy to zauważysz że twój drugi pomysł już jest zrealizowany:)  A tak nawiasem gdzie je znalazłeś?

czakulec1825:

--- Cytat: Konrad01998 w 11 Lutego 2013, 22:37:02 ---2 Mój pomysł to taki aby zrobić ruchome szlabany , uruchomić parę aut na drogach. Odzwierciedlało by to rzeczywistość.

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze są ruchome szlabany jak i auta na drogach. Po drugie zapoznaj się z kilkoma sceneriami np. L61. Po trzecie nie gra a symulator.

MasterYoda:

--- Cytuj ---Po trzecie nie gra a symulator.
--- Koniec cytatu ---
[OT]Niedługo na forum się zawiąże jakaś ala inkwizycja tępiąca osoby szerzące herezję typu: "Super ta wasza GRA", "Jak włączyć tą GRĘ?", Ta GRA nie chce mi działać!". [/OT]

czakulec1825:
Poprostu nazywajmy rzeczy po imieniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej