Mam MaSZynę 01.13, jedyne co zmieniłem to pobrałem patcha i scenerię zwierzyniec_tlk. Miałem problem z szarą kabiną ale podane na forum rozwiązanie z convertmodels 6 pomogło. Uruchamiam scenariusz zwierzyniec_tlk bez zmian pogody i składu. Uruchamiam lokomotywę, luzuję hamulec, daję SHIFT+1 (tak jak pisze w opisie misji) i wykonuje się test radio-stopu. Luzuję hamulec i czekam na Ms2. przejeżdżam kawałek, trafiam na Ms1. Czekam kilkanaście sekund i pojawia się Ms2 z tyłu(w radiu coś gadają że można na perony czy coś). Jadę , o ile dobrze interpretuje położenia tarcz manewrowych to nie dotyczą mojego toru. Wjeżdżam na pusty peron i słyszę "zwolnij" a po chwili "zatrzymaj się". Zdaje mi się że tu już jest coś nie tak bo o ile dobrze zrozumiałem opis misji to pilot ma mówić dopiero po doczepieniu się do składu i wciśnięciu SHIFT+2. Po 3-4 minutach dostaję sygnał zastępczy, ale on kieruje już na szlak, a ja nie mam składu. Co robić? Może mam poczekać dłużej jak będzie zastępczy? Czy może zignorowałem jakieś Ms1(z tego co widziałem to nie dotyczyły mojego toru)? Log i $SCN w załączniku. Jak coś to w logu jeszcze pojechałem na sygnał zastępczy żeby się upewnić że kieruje mnie na szlak. Scenerie próbowałem przejść 2 razy.
edit:
w wątku dotyczącym kabiny na scenerii pojawił się post:
Kabina to jedna. Mi w czasie manewrów wajcha przełożyła pod lokiem i zamiast pod skład pojechałem od razu w perony ;/;/;/
Więc być może ten sam problem.