Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukiwane osoby chętne do pomocy przy dźwiękach.
Szociu:
Witam. Przez kilka najbliższych tygodni będę miał wreszcie trochę wolnego czasu, w związku z czym planuję m.in. reaktywować projekt "Dźwiękówka", czyli nowy system odwzorowujący dźwięki ruchu taboru kolejowego, takie jak stukoty, runningnoise, outernoise i inne.
W związku z powyższym poszukuję osoby (osób) chętnych do przygotowania zestawów dźwięków na podstawie dostępnych filmów dla różnych typów taboru kolejowego, zgodnie z wytycznymi, które udostępnię zainteresowanym. Chętnych proszę o PW.
Dla przypomnienia, na początku prac w styczniu brzmiało to tak:
Tyrystor:
Podejmę się wykonania części dźwięków.
Tomaszek_Łódź:
Ja również się podejmuję.
camino:
Z taką pewną nieśmiałością się zgłaszam. Doświadczenia wielkiego nie mam, ale coś tam w dźwiękach się grzebało. Jeżeli dobra wola i trochę czasu się przydadzą - jestem do dyspozycji (przynajmniej na próbę).
Szociu:
Odświeżam temat. Chciałbym wreszcie dokończyć to co zacząłem.
Na początek poszukuję ochotników do wykonania:
a) zestawów dźwięków zewnętrznych:
-111A i podobne
-Z1 i podobne
-Eaos i podobne
-Falns i podobne
-wagony kontenerowe
-Bdhpumn
-EN57
b) zestawów dźwięków wewnętrznych:
-EN57
-111A
-Z1
-Bdhpumn.
Ponadto potrzebne są dźwięki zużycia torowiska, jak np. podzwanianie luźnych mocowań, zużycie szyn; odgłos jazdy po torze z podkładami strunobetonowymi, pogłos zostający za oddalającym się składem oraz dźwięk zbliżającego się składu. W miarę możliwość wszystkie te elementy nagrywane przy różnych prędkościach.
Osoby, które są chętne do pomocy, proszę o deklarację w tym wątku wraz z zakresem podjętych prac. Zrobię wtedy listę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej