Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Zdjęcie czoła EP09-046
Mati_An:
Witam.
Będąc dziś na Płaszowie udało mi się sfotografować oba boki tej lokomotywy, niestety była zastawiona z obu stron przez siódemki przez co nie udało mi się sfotografować czoła. Gdyby ktokolwiek posiadał zdjęcia czoła tej lokomotywy (oczywiście w miarę dużej rozdzielczości i w dobrej jakości) to byłbym bardzo wdzięczny za dostarczenie.
up5358:
Poproszę o informacje na PW kiedy będzie stała kolejnym razem na Płaszowie lub na szopie w Prokocimiu. Dostaniesz zdjęcia 4272x2848 zapisane w *.cr2.
Napisałem to w Twoim temacie, a nie na PW, bo jeśli nie posiadasz takich informacji, a ktoś inny mógłby pomóc to lepiej by to było tutaj.
MaciejM:
Szału nie ma... http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7953.msg233694/topicseen.html#msg233694 Ale może coś wyciągniesz.
Mati_An:
Właśnie to już miałem ściągnięte, tylko że czoło jest nieco za ciemne, a ja mam awersję do rozjaśniania zdjęć, bo to jednak zawsze podbija szum (no chyba że się robi Nikonem D800 ;)).
MaciejM:
I tak cudem mi się udało zrobić zdjęcie. Do mnie pomarańczka przyjeżdża bardzo rzadko niestety. Szukajcie tam u swoich ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej