Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EN57-927
Cesky Kretek:
Nie usuwaj, tylko myślałem że tekstura nie nadaje się do oficjalnego udostępnienia. Jak bym chciał dodać to bym dodał :).
Tak więc już nie usuwaj. ;P
Tomcio:
Witam!
Jest to moja pierwsza wypowiedz na jakimkolwiek forum i proszę o wyrozumialosc w razie jakiejs wpadki.
Chciałbym zwrócic uwagę na pewny bład w teksturze. Pracowałem przez rok czasu w ZNTK Mińsk Mazowiecki S.A. przy naprawach rewizyjnych EZT. Chodzi mi o to że chcąc by tekstura wyglądala bardziej orginalnie oznaczenie EZT na jego czole powinno byc między reflektorami. Barwy te zaczęto stosowac na początku tego roku. Początkowo kolory pomarańczowo-czerwone miały miec okręgi Warszawski i Katowicki. Reszta kraju miała miec żółto-niebieski kolor. O ile dobrze pamiętam pierwszym EZT pomalowanym na pomarańczowo-czerwony był EN57-1609 drugim EN57-1648, a żółto-niebieskie barwy miało EN57-890 i EN57-1045.
Jesli cos pomyliłem to przepraszam bo to juz prawie rok temu. Swoją drogą tekstura jest naprwde niezła.
Cesky Kretek:
Oznaczenie powinno być między reflektorami ale nie miałem zdjęcia czoła więc nie mogłem zrobić napisu. Co prawda chciałem z napisu "EN57-927s" ale nie było by nic widać. Przepraszam że tekstura nie jest skończona, ale nie miałem zdjęcia czoła (prawde mówiąc nie zdążyłem bo jak fociłem z innego peronu i zanim doszedłem EZT odjechał... :( ).
guest1206:
Na poczatek witam wszystkich forumowiczów!
Niedawno jechalem tym kibelkiem. Tekstura dosc dobrze odzwierciedla oryginał, poza tym, że (jak już wspomniał Tomcio) oznaczenie na czole powinno byc miedzy reflektorami i ma kolor czarny (tak jak na wagonie silnikowym). To taki drobny szczegoł; jesli komus zalezy na maxymalnym realizmie, to mozna to łatwo poprawic (chocby w paincie).
Nawigacja
Idź do wersji pełnej