Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

sprężarka w SM03 - czy słychać?

<< < (3/6) > >>

camino:
Dzięki za pomoc.
Sprężarka poszła przy shift+x. Po chwili odluzować się dało i kogucik ruszył. Co prawda za chwilę i tak mi się silnik rozbiegał, ale pierwsze kroki (czy też pierwsze podkłady?) mam zaliczone. Mam sentyment do tej lokomotywki a nieco znudziły mi się siódemki i pokrewne.
Raz jeszcze dzięki. A przekazanie komu trzeba sprawy pomyłki w sterowaniu zostawiam bardziej biegłym w temacie.

Anrej:
Zgadza się sprężąrkę w SM03/04 uruchamia się klawiszami Shift + X. Ale w readme.html jest napisane Shift + C, tak jak w przypadku większości lokomotyw. Ciekawe kiedy to ktoś poprawi. Z tego wniosek, że żadne readme czy toturiale nie są sprawdzane.

Benek:

--- Cytat: Anrej w 07 Grudnia 2012, 09:15:57 ---Ciekawe kiedy to ktoś poprawi. Z tego wniosek, że żadne readme czy toturiale nie są sprawdzane.

--- Koniec cytatu ---
Jest za dużo pracy, a coraz mniej osób do pomocy. Nie dziw się, że jest tzw. nieogar. Jeśli bardzo Ci to przeszkadza, to sam możesz to poprawić. Wtedy podmieni się pliki readme. Żaden problem.

popatrz:
W najnowszym exe (v.390) działa, tak jak w dokumentacji. Nie trzeba więc nic poprawiać.

camino:
Wszystko działa, proponuję wątek zakończyć. Za pomoc bardzo dziękuję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej