Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Zatrzymanie i wznowienie symulacji
Anrej:
--- Cytat: Sawi w 15 Listopada 2012, 09:30:00 ---Tylko, że nie zawsze to działa. Np u mnie jak sam po jakim¶ upływie czasu komp wjedzie w taki stan potrafi się zwiesić i muszę wtedy go zresetować.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze zadziała. Tylko że zawsze jest prawdopodobieństwo, że komputer zwiesi się przy uruchomieniu po hibernacji. Wtedy oczywi¶cie tylko restart i traci cały zapis hibernacji.
Ale jak to się powtarza, jest to wina komputera. Ja tak miałem na starym komputerze, trzeba było go kilka razy uruchamiać.
pol102:
Tylko, że w momencie pojawienia się zapisu symulacji, to nie będzie już symulator - to będzie gra.
201E-003:
No tak, bo mechanicy, którzy ż±daj± podmiany to nie mechanicy tylko clowni. Prawdziwy mechanik bierze wył±cznie poci±g ze stacji pocz±tkowej, najlepiej z szopy i kończy na końcowej (najlepiej w szopie).
mikol:
S± gusta i gu¶ciki. Każdy będzie sobie robił po swojemu. Jak będzie chciał to zatrzyma, jak nie będzie chciał to nie zatrzyma. Sprawa otwart± była, jest i będzie. Osobi¶cie jednak popieram zdanie @201E-003.
--- Cytat: Darth Luk w 15 Listopada 2012, 08:37:41 ---@Anrej - klawisz "Pause Break"?
--- Koniec cytatu ---
A pomy¶lałe¶ o tym, że w niektórych laptopach nie ma takiego klawisza (przykład: u mnie)?
MasterYoda:
--- Cytat: Sawi w 15 Listopada 2012, 09:30:00 ---Tylko, że nie zawsze to działa. Np u mnie jak sam po jakim¶ upływie czasu komp wjedzie w taki stan potrafi się zwiesić i muszę wtedy go zresetować.
--- Koniec cytatu ---
Tutaj Piotru¶ mylisz dwa pojęcia, hibernacji z u¶pieniem. Hibernacja to zapisanie stanu komputera (wszystkiego co w danym momencie jest uruchomione na komputerze) a następnie jego całkowite wył±czeni. Natomiast u¶pienie to zmniejszenie poboru pr±du. Mój komputer prawie zawsze ma problemy z powrotem do normalnego stanu z trybu u¶pienia.
Dodano: 15 Listopada 2012, 22:25:46
--- Cytat: mikol ---A pomy¶lałe¶ o tym, że w niektórych laptopach nie ma takiego klawisza (przykład: u mnie)?
--- Koniec cytatu ---
A pod klawiszami Fn?
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej