Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Sm03

<< < (2/3) > >>

TruckeR:
ja mam tego unoffa no i SM03 ma fizyke z ganza (tyle samo poziomów nastawnika itp. ) i też zdarzają się kłopoty , czyli lokomotywka nagle dostaje 'kopa' , obroty rosną i gra sie wykrzacza. Szkoda..

ST44:
Ja jeżdżę SM03 z normalną fizyką dla niej i nie mam powodów do narzekania. Wysokie obroty pojawiły się raptem kilka razy, ale jeśli się szybko zareaguje można uniknąć wykrzaczenia się gry. Ja po dostaniu przez SM wysokich obrotów momentalnie przekręcałem nastawnik na 0 i czekałem aż silnik zgaśnie. Jak obroty spadły do zera to normalnie odpalałem silnik i jechałem dalej. Jedyne co przeszkadza w misjach z SM03 to te błędy przy dołączaniu się do wagonów. Przejeżdża się przez nie lokiem i gra sie wykrzacza. Na to juz niestety recepty nie posiadam :(

TruckeR:
U mnie też żadko się to pojawia, ale nie zawszę dam radę zareagować - najlepiej od razu wcisnąc klawisz M, zeby wyłączyć silnik.

ST44:
Tak też można :) I to chyba nawet chyba szybszy sposób od mojego.

Negroth:
Ja nigdy żadnych problemów z "esemką" niemiałem - chodzi jak buża. Czasem są problemy z tym podłaczaniem do wagonów ale troszke pokombinowac i zawsze sie udaje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej