Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Rozkaz S i/lub N.

(1/3) > >>

MasterYoda:
Panowie zwracam się z prośbą (szczególnie do mechaników i dyżurnych) o pomoc przy rozwianiu wątpliwości. Otóż nie wiem jaki rozkaz powinien zostać podyktowany w przypadku wyjazdu na tor szlakowy lewy z nieczynną sygnalizacją SBL oraz pozwolenie na minięcie S1. Czy powinno być tak: rozkaz S rubryka 1 (pozwolenie na minięcie S1) oraz 3 (nieczynna SBL) do tego rozkaz N rubryka 1 (zamknięcie toru szlakowego) lub druga opcja: S rubryka 3 i N rubryki 1 i 2? Proszę o pomoc.

EU07-483:

--- Cytat: MasterYoda w 09 Października 2012, 11:37:12 ---Otóż nie wiem jaki rozkaz powinien zostać podyktowany w przypadku wyjazdu na tor szlakowy lewy z nieczynną sygnalizacją SBL oraz pozwolenie na minięcie S1. Czy powinno być tak: rozkaz S rubryka 1 (pozwolenie na minięcie S1) oraz 3 (nieczynna SBL) do tego rozkaz N rubryka 1 (zamknięcie toru szlakowego) lub druga opcja: S rubryka 3 i N rubryki 1 i 2? Proszę o pomoc.

--- Koniec cytatu ---

Powinien zostać podyktowany rozkaz pisemny S informujący o prowadzeniu ruchu w odstępie posterunków następczych i nieważności wskazań semaforów SBL (działka 3), oraz osobny rozkaz pisemny N na wyjazd na tor lewy.

MasterYoda:
Wielkię dzięki @EU07-483. A z tym przejechniem S1 to na "N"?

EU07-483:

--- Cytat: MasterYoda w 09 Października 2012, 13:39:42 ---Wielkię dzięki @EU07-483. A z tym przejechniem S1 to na "N"?

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, wszystkie przejechania S1 na lewy to rozkaz N.

MasterYoda:
Dziękuję Ci jeszcze raz. Wszystko juz wiem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej