Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Kabina ST43 - plany
Benek:
Patryk, a nie można wydać tego rumuna ze starymi dĽwiękami? Lepiej mieć trochę, pomału, niż nagle wszystko i tego nie mieć. Poza tym padło tyle postów, a nie ma żadnych planów... Patrzyłem też na kabinę od Q w maxie. Nie wiem czy ona trzyma wymiary.
Rudzik:
Ej no słuchajcie, a może w ogóle go wydamy z dĽwiękami do siódemki...? A kabinę z byka, ewentualnie fiata się wsadzi? Nie wiem, co trzeba powiedzieć ludziom, żeby w końcu się zebrali, bo nie tylko Patryk tutaj prosi o pomoc tych, którzy maj± dostęp do lokomotyw, do których namy daleko. Ale tutaj tylko ludzie potrafi± puste deklaracje rzucać i szybko o nich zapominać... Userów, którzy co¶ pomagaj± jest malutka garstka i to TYLKO im powinny się nowe modele należeć.
O ile oczywi¶cie twórcom starczy chęci przy takim zaangażowaniu.
Patrykos:
Z całym szacunkiem, ale obecna modulacja dĽwięku sprawia, że silnik rumuna na maksymalnych obrotach brzmiałby jak echo pierdzenia na kiblu po ostrej imprezie. W skrócie – fatalnie.
szogun:
Przy zachowaniu obecnej metody można by dać dĽwięk niskich obrotów jako converter, a odpowiednio modulować dĽwięk na wyższych obrotach. Idealnie nie będzie ale niebo lepiej niż modulowane wolne obroty.
EDIT: Albo i nie http://www.youtube.com/watch?v=86N3zRfZzzY&feature=youtu.be.
Tyrystor:
Szukam czego¶ na YouTube na kanałach Rumuńskich MK, ale bez skutku... Jak co¶ znajdę to wrzucę link.
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej