Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Pomoc przy TY2

<< < (2/2)

Benek:
Masz zgodę autora na wykorzystanie tych zdjęć?

Poza tym nie rozumiem tego całego tematu? Niedługo to ludzie będą zakładać wątek o tym, czy mogą założyć kolejny wątek, by zapytać w tym kolejnym wątku czy mogą w ogóle pomóc i że fajnie by było zrobić nowy dodatek. Dodatkowo poinformują w tym ostatnim wątku, że pojawi się nowy wątek w którym będą sporządzać listy z zapisami kto jest chętny do pomocy... Poza tym w podlinkowanym filmie są przekleństwa. Nic do przekleństw nie mam, ale czasem to trzeba wiedzieć kiedy wypada użyć brzydkiego słowa, a czasem to po prostu nie pasuje, zwłaszcza jak mówi syntezator mowy.

Rudzik:

--- Cytat: Benek w 10 Września 2012, 21:18:59 ---Masz zgodę autora na wykorzystanie tych zdjęć?

Poza tym nie rozumiem tego całego tematu? Niedługo to ludzie będą zakładać wątek o tym, czy mogą założyć kolejny wątek, by zapytać w tym kolejnym wątku czy mogą w ogóle pomóc i że fajnie by było zrobić nowy dodatek. Dodatkowo poinformują w tym ostatnim wątku, że pojawi się nowy wątek w którym będą sporządzać listy z zapisami kto jest chętny do pomocy... Poza tym w podlinkowanym filmie są przekleństwa. Nic do przekleństw nie mam, ale czasem to trzeba wiedzieć kiedy wypada użyć brzydkiego słowa, a czasem to po prostu nie pasuje, zwłaszcza jak mówi syntezator mowy.

--- Koniec cytatu ---
Nie obraźcie się proszę, ale administracja jest zupełnie inna na tym forum niż jeszcze rok temu. A szkoda.

REWIZOR:
Cytujesz usera, wspominasz o administracji. Nie rozumiem, rozwiń swoją wypowiedź proszę.

Pozdrawiam.

pol102:

--- Cytat: REWIZOR w 11 Września 2012, 00:15:39 ---Cytujesz usera, wspominasz o administracji. Nie rozumiem, rozwiń swoją wypowiedź proszę.

Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Ja wiem o co chodzi... chodzi o swobodę hasania i trolowania a forum.

Rudzik:
Chodzi mi tylko o to, że według mnie (inni mogą się nie zgadzać, mogę kogoś urazić) jest troszkę większa swoboda na forum, nie jest tak ostro jak kiedyś, przez co jest tak jak pisze @pol102
--- Cytuj ---Ja wiem o co chodzi... chodzi o swobodę hasania i trolowania a forum.

--- Koniec cytatu ---
Może to i dziwnie zabrzmi, ale podobało mi się jak było dawniej:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej