Autor Wątek:  Wydzielone z: Kabina SU42.  (Przeczytany 1120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rudzik

• Otrzymane polubienia: 104
Wydzielone z: Kabina SU42.
« dnia: 05 Września 2012, 16:39:58 »
Bo tu się nie da zmotywować... Wszyscy tylko chcą a nic w zamian... Z wyjątkami oczywiście, ale ich jak na lekarstwo. I dla tego modele nie wychodzą, bądź trzeba na nie długo czekać. Bo ktoś prosi o materiały, bo sam nie ma możliwości, a na forum jak grochem o ścianę...

Wydzielam polemikę.
Bocznica.
Rozi
« Ostatnia zmiana: 10 Września 2012, 14:40:13 wysłana przez Rozi »

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 335
Odp: Odp: Kabina SU42.
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Września 2012, 14:14:49 »
Bo tu się nie da zmotywować... Wszyscy tylko chcą a nic w zamian... Z wyjątkami oczywiście, ale ich jak na lekarstwo. I dla tego modele nie wychodzą, bądź trzeba na nie długo czekać. Bo ktoś prosi o materiały, bo sam nie ma możliwości, a na forum jak grochem o ścianę...
A pomyślałeś że ktoś po prostu może nie mieć JAK i GDZIE zrobić tych zdjęć a bardzo by chciał? Wkurza mnie już takie gadanie. Ostatnio byłem w Pomorskim (konkretnie linia Helska), miałem chwiowy dostęp do polsata, i co? I guzik, bo nie miałem ze sobą wogóle aparatu. A bardzo chciałem ją obfocić.
Poza tym, mnie od lini helskiej w lini prostej dzieli 900 km. A bardzo bym chciał pomóc.

EDIT: Poza tym, @Kacu, mylisz się, są tu osoby które chcą i potrafią pomóc. Tylko Tobie się wydaje że jest inaczej.
« Ostatnia zmiana: 10 Września 2012, 14:17:50 wysłana przez ST44-003 »