Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Postępy przy pracach w ZNTK...

<< < (15/38) > >>

up5358:
A tekstura z tych "kijów" gdzieś wyszła na spacer, czy jeszcze ten etap nie zrobiony?

Sawi:
Wyszła, ale się ją złapie i myślę powróci.

klimczok_mk:

--- Cytat: Sawi w 08 Marca 2014, 13:49:12 ---Dzięki @Q mamy DSA 150. Właśnie jestem na półmetku przystosowania go do symka.

--- Koniec cytatu ---
A może można by zmodyfikować trochę model EP09 pod kątem pantografów i dodać te od @Q DSA150.

up5358:
@Klimczok_MK, skoro w moim temacie zapytałeś to odpiszę, że z mojej strony takiej modyfikacji nie będzie. Mam sporo pracy związanej z obecnymi modyfikacjami, teksturami taboru i słupów trakcyjnych (tu pomoc w projekcie kolegom). No chyba, że ma to X czasu leżeć u mnie "na warsztacie".
Screeny za zgodą @7play4game, bo to jego projekt ze słupami, w który jestem wmieszany ja i kilka innych osób.

Sawi:

--- Cytat: klimczok_mk w 08 Marca 2014, 14:32:55 ---A może można by zmodyfikować trochę model EP09 pod kątem pantografów i dodać te od @Q DSA150.

--- Koniec cytatu ---
Spoko się o tym pomyśli. Jak na razie muszę rozkminić jak zrobić by ślizg i prowadnik ramy dolnej nie wychodził z uszek. Obstawiam, że pewnie trzeba będzie przesunąć nieco pivoty. W maxie jest OK, ale w symku się to rozjeżdża.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej