Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Nowe Dźwięki
pele:
Witam! Nie wiem czy to dobry dział ale posiadam dźwięki stukotu kół do Maszyny. Dźwięki pochodzą z "TrackSoundu" do gry Trainz Railroad Simulator 2004(Nie jestem ich autorem). Brzmią całkiem realnie tylko kompletnie nie wiem jak je w Maszynie wykorzystać. Prosze o pomoc.
P.S: Jeżeli ktoś jest zainteresowany to dorzucam link do dźwięków: http://www10.zippyshare.com/v/34311271/file.html
Oraz prezentacja dźwięków na YouTube:
Husarz:
Masz pozwolenie od autora na cokolwiek?
Tolein:
Jeśli legalnie wszedł w posiadanie tych dźwięków, to chyba może se je na własny użytek podpiąć pod symka, czyż nie?
Szycha441:
Bez zgody autora ani rusz. Btw dźwięki są na prawdę na najwyższym poziomie i myślę, że symulator skorzystałby na tym niesamowicie.
Benek:
--- Cytat: Tolein w 30 Sierpnia 2012, 12:29:58 ---Jeśli legalnie wszedł w posiadanie tych dźwięków, to chyba może se je na własny użytek podpiąć pod symka, czyż nie?
--- Koniec cytatu ---
Se może, ale on pyta jak to zrobić, a nie o to czy może. Najprościej - nadać im taką samą nazwę jak odpowiednie dźwięki z katalogu sounds i podmienić pliki. W .mmd pojazdów będą konkretne dźwięki wypisane, więc warto tam zajrzeć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej