Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Katalog modeli statycznych - poszukiwane osoby do współpracy

<< < (9/9)

Davidsonxx:
Pragnę przedstawić nową, przyjaźniejszą w obsłudze wersję Katalogu Modeli Statycznych: http://katalog-eu07.ugu.pl.
W celu założenia konta proszę kontaktować się ze mną na PW. W treści wiadomości proszę o przesłanie pożądanego loginu.

Projekt został skonsultowany z @SKP i publikuję ten post za jego zgodą. Projekt prawdopodobnie będzie rozwijany.

muri:
Czemu ten projekt nie jest na jakiejś subdomenie albo podkatalogu eu07.pl, tylko na jakichś zewnętrznych serwerach?

SKP:
To powstało po to, żeby stworzyć katalog, który ostatecznie byłby umieszczony w PC. Moja strona miała charakter tymczasowy, a @Davidsonxx uznał że kilku rzeczy jej brakuje (bo stoi na Joomla), więc zrobił swój własny projekt, który jest bardziej funkcjonalny niż mój, zatem czemu z niego nie skorzystać? Tylko to się zaczyna komplikować, bo Q jeszcze coś innego zrobił... I tak raczej nieprędko jego strona zostanie otwarta.

PanMechanik:

--- Cytat: SKP w 05 Października 2012, 21:29:01 ---To powstało po to, żeby stworzyć katalog, który ostatecznie byłby umieszczony w PC.

--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem lepiej by było umieścić katalog na serwerze. Zaoszczędziło by to na rozmiarze projektu.

Po raz ostatni proszę byś nie obrażał innych użytkowników.
Rozi

SKP:
Po pierwsze, nie tylko ja jestem za to odpowiedzialny. W Beta powstał pomysł zrobienia HTML-a zawierającego screeny i opisy modeli, ja zrobiłem stronę, która i tak ostatecznie została zastąpiona tą @Davidsonxx'a. Obie pełnią funkcje tymczasowe. Po drugie, to może być również tylko w paczce dla twórców. Po trzecie, miniaturki nie będą ważyły 100BG. Po czwarte, nie tylko Ty zawsze masz rację, a jakoś wyjątkowo to podkreślasz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej