Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Drzwi w wagonach BD - dźwięki

(1/4) > >>

Benek:
Jeśli ktoś ma dobry dyktafon, np. w telefonie, to prosiłbym o nagranie trzaśnięć zamykanych drzwi w wagonach typu BD.
Mam nadzieję, że w lokomotywach to słychać, tak jak w przedziałach.

ST44-003:

--- Cytat: Benek w 28 Sierpnia 2012, 22:26:36 ---Mam nadzieję, że w lokomotywach to słychać, tak jak w przedziałach.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie.

Tyrystor:

--- Cytat: ST44-003 w 29 Sierpnia 2012, 10:38:31 ---
--- Cytat: Benek w 28 Sierpnia 2012, 22:26:36 ---Mam nadzieję, że w lokomotywach to słychać, tak jak w przedziałach.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie.

--- Koniec cytatu ---

Swego czasu kombinowałem aby było słychać inaczej z kabiny a inaczej z zewnątrz.

Benek:

--- Cytat: ST44-003 w 29 Sierpnia 2012, 10:38:31 ---Niekoniecznie.

--- Koniec cytatu ---
Niekoniecznie to znaczy, że czasami słychać czy że w ogóle nie słychać? Jeśli czasami, to nadal są mi potrzebne. Dźwięk można na tyle ściszyć, że np. przy załączonej sprężarce nie będzie go słychać. Ale już bez - będzie.

PanMechanik:

--- Cytat: Benek w 29 Sierpnia 2012, 18:40:56 ---Niekoniecznie to znaczy, że czasami słychać czy że w ogóle nie słychać? Jeśli czasami, to nadal są mi potrzebne. Dźwięk można na tyle ściszyć, że np. przy załączonej sprężarce nie będzie go słychać. Ale już bez - będzie.

--- Koniec cytatu ---

Przemku, przy załączonej przetwornicy nie usłyszysz trzaśnięcia drzwiami. Testowane w realu, w kabinach EU07 i ET22. Przy wyłączonej przetwornicy i sprężarce - jak najbardziej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej