Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Fabryka modeli
Patrykos:
--- Cytat: 7play4game w 02 Września 2012, 19:15:49 ---I jeszcze takie małe pytanko do @Patrykos i @youBy, to mógłby ktoś wózek udostępnić, bo nie wiem czym mam wstawiać czy nowy robić samemu... A PW jakoś się nikt nie interesuje zbytnio.
--- Koniec cytatu ---
Lekko kolego, trochę cierpliwości! Nie samą MaSZyną człowiek żyje.
Jeżyk:
Jutro już szkoła eh...będzie mniej czasu. A tutaj podrzucam rendery(żeby ładnie wyglądało :D) dwóch nieznacznie różniących się cystern 454R i 462R - w tej ostatniej do poprawy pozostała jeszcze ewentualnie rama(czekam na zdjęcia) a w 454 też chyba, że ugięta w taki sposób jak na screnach może być. A w zdjęciach 454 dopatrzyłem się nieznacznych różnic między rama jednego a drugiego choć to ten sam model...
Jeżyk:
Model drezyny WMC model 100%, tworzony dla kolegi maszynisty matek123.
Dla informacji okna są "otwarte" ale raczej je domkniemy teksturką nie będzie kabiny w środku, a szyba nie bedzie przeźroczysta choć dobrze by to wyglądało zwłaszcza, że samej drezynki "dużo nie jest".
PX48-28:
Czy drezyna powstaje na moich zdjęciach? Pytam bo moge pomóc z kabinką;)
A sama drezynka zapowiada się zacnie:)
Jeżyk:
Tak, jedno co mnie jeszcze interesuje czy sprzęgi po oby stronach są jednakowe i czy ten z przodu czy aby na pewno ma po jednej hak? Pytam bo inny numer ma inaczej to rozwiązane a na zdjęciach wszystkiego nie widać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej