Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt 750mm

<< < (19/64) > >>

TGVkamil:
Faur z Wami. W końcu większy nierób naszego pięknego forum (ja) wziął się za robotę i sprawa wygląda tak:
-Lxd2- stan prac 60%
-Lyd1- takie 45%
-Mbxd2- 30%
Mówiąc ściślej bryła Lxd2 jest praktycznie gotowa. Największą zmianą jest nowa bryła kabiny, bo tamta to była istna tragedia. Teraz tylko zostaje mi mapowanie, poprawki i drobne szczegóły pod różne rozstawy i taka mała niespodzianka która znajdzie się na dachu, ale to już w kolejnym odcinku :)

Edit: W dalszym ciągu proszę was towarzysze, o jakikolwiek materiał z wąskiego toru (tabor, infrastruktura itp).

MaciejM:
@TGV, co potrzeba z okolic wąskiego toru? Mógłbyś podać konkretne przykłady z dziedziny taboru / infrastruktury? Odpisz też proszę na moją prośbę z działu zamkniętego. Zaczynam prowadzić apel o materiały na naszym profilu na Facebooku.

TGVkamil:
Hmmm tabor to praktycznie każdy. Najbardziej poszukiwane są teraz: Lxd2, Lyd1, Lyd2, MBxd2, Bxhpi, jakaś drezynka np Wmc, pługi i wagony towarowe oraz transportery. A z infrastruktury to tory, zwrotnice, wskaźniki, perony, lokomotywownie.

ET21-622:
Witajcie! Dawno nie zawierałem głosu. Chciałbym się jednak udzielić. Z tego co dobrze pamiętam w miejscowości Rudy jest czynna wąskotorówka. W zasadzie mam rzut beretem, także problemu nie ma, by się tam wybrać i obfotografować scenerię oraz tabor. Jak dobrze pamiętam gdzieś na bocznicy stoi pług, Lxd2 też mają na stanie. Myślę, że jak by z nimi dobrze zagadać to by udostępnili skład do obfocenia. Tylko jakie są szanse, że szaremu człowiekowi pozwolą na coś takiego? Nawet myślę, że materiały dźwiękowe dałoby się nagrać. Kwestia taka, że obecnie jestem na wakacjach. Gdy wrócę mogę się wybrać na wąskie tory porobić fotki wagonów, lokomotyw. Co do nagrywania dźwięku, niestety nie mam do tego sprzętu. Jest taka możliwość aby przedstawić się całemu zarządowi wąskiego toru, jako członek, czy też osoba, która wspomaga symulator kolejowy "MaSZyna" i czy jest możliwość współpracy na zasadzie udostępnienia tabory od środka?

Tolein:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,22195.msg321836.html#msg321836
Polecam na przyszłość uważną lekturę forum... ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej