Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Rzeźbienie mechanika

<< < (2/14) > >>

hanys:
Popracuj jeszcze nad dachem. Nie wiem czy to mapowanie tak rozwaliło bądź ty źle zrobiłeś, ale popracuj nad odwzorowaniem dachu ;)

Sawi:

--- Cytat: Patrykos w 16 Sierpnia 2012, 12:25:45 ---Zmotywowałeś mnie kolego do skończenia gagarina! :-)

--- Koniec cytatu ---
No wreszcie jakiś pozytyw. Tak trzymaj Patryk. Już Ty wiesz co ;).
  Dodano: 16 Sierpnia 2012, 12:54:27 Co do tekstury nie ma aż tak źle, tylko nie wiem czy jest sens ją robić skoro być może niebawem nowy model się pojawi.

Jeżyk:
Ładne, ale czy to "850KN" na czole nie jest jakieś krzywe?

PanMechanik:

--- Cytat: TheArejon w 16 Sierpnia 2012, 12:32:57 ---Bardzo ładnie się prezentuje. Jeden problem - texture nałożyłeś na zły model, zobacz na odgarniacz, powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

Mogę się mylić, ale mnie się zdaje, że kolega nałożył teksturę M62 na model ST44. To niby to samo, ale niby, tak samo jak prawie, robi wielką różnicę.

TheArejon:

--- Cytat: PanMechanik w 16 Sierpnia 2012, 13:46:22 ---
--- Cytat: TheArejon w 16 Sierpnia 2012, 12:32:57 ---Bardzo ładnie się prezentuje. Jeden problem - texture nałożyłeś na zły model, zobacz na odgarniacz, powodzenia.

--- Koniec cytatu ---

Mogę się mylić, ale mnie się zdaje, że kolega nałożył teksturę M62 na model ST44. To niby to samo, ale niby, tak samo jak prawie, robi wielką różnicę.

--- Koniec cytatu ---

ST44 to to samo co M62 tyle, że w owych lokomotywach występują także jakieś modele tak jak w EU07 są 4E i 303E. Nie będziesz nakładał zdjęć z 4E na 303E bo wyjdzie kicha. Zakreśliłem to co wypadało poprawić bo to inne modele.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej