Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Rzeźbienie mechanika

<< < (6/14) > >>

SKP:

--- Cytat: Mechu12 w 16 Sierpnia 2012, 16:42:36 ---Czytałem, ale wywala taki błąd:
Warning: Javascript must be enabled to use this uploader.

--- Koniec cytatu ---
Masz przedwojenną przeglądarkę, które nie obsługuje JS. Być może wyłączyłeś to w ustawieniach. Strzelam: Internet Explorer 6?

Btw, nie wolno mylić Javy z Javascriptem.

Mechu12:

--- Cytat: SKP w 16 Sierpnia 2012, 16:48:59 ---
--- Cytat: Mechu12 w 16 Sierpnia 2012, 16:42:36 ---Czytałem, ale wywala taki błąd:
Warning: Javascript must be enabled to use this uploader.

--- Koniec cytatu ---
Masz przedwojenną przeglądarkę, które nie obsługuje JS. Być może wyłączyłeś to w ustawieniach. Strzelam: Internet Explorer 6?

Btw, nie wolno mylić Javy z JavaSrciptem.

--- Koniec cytatu ---
Tak, sorki pomyliłem się odnośnie JavaSrcipta. A przeglądarkę mam najnowszą google chrome :)
  Dodano: 16 Sierpnia 2012, 16:53:16
--- Cytat: Mihau w 16 Sierpnia 2012, 16:49:45 ---
--- Cytat: Mechu12 w 16 Sierpnia 2012, 16:44:13 ---Gdyby działał u mnie "Test dodatków" to bym nie zakładał nowego tematu... ;)

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak reaguję jak pokazałeś na obrazku, kiedy ktoś coś pisze a nie patrzy na komentarze powyżej...

PanMechanik:

--- Cytuj ---Dokładnie tak reaguję jak pokazałeś na obrazku, kiedy ktoś coś pisze a nie patrzy na komentarze powyżej...
--- Koniec cytatu ---

Zapoznaj się z działaniem forumowego testu dodatków. I na przyszłość nie pisz, że nie działa. Gdybyś przeczytał w jaki sposób umieszcza się w nim dodatki do przetestowania to nie napisał byś, że nie działa.

SKP:
Tu masz opisane jak włączyć/wyłączyć obsługę Javascript przez przeglądarkę. A Test Dodatków u Ciebie działa, co najwyżej nie działa skrypt uploadu.

Patrykos:
KJP gdzie jest administracja?!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej