Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Coś z lat 80
P208:
Witam. Ponieważ w Maszynie zawsze brakowało mi tekstur z lat 80, stąd zrodził się pomysł stworzenia takich tekstur na bazie zdjęć dostępnych na forum. Obrazki przedstawiają kolejno wagony klasy 1 i 2, wagon barowy oraz wagon sypialny. Myślę, że lada chwila tekstury trafią do działu testów.
Z góry przepraszam za wszelkie błędy i niedokładności, ale dopiero zaczynam pracę z Photoshopem.
Tyrystor:
Te oliwkowe to jak coś Paint, ale pomysł niezły, nie mam nic przeciwko im :) Zauważyłem też że poszedłeś w ślady Cesky_Kretek bo też "klei" wagony Wars-u.
Jeżyk:
Do tego jeszcze jakaś stara su i/lub sn61 i piękne retro by było na Całkowie.
Polecam Ci też sprawdzić gimpa, może nie aż tak zaawansowany jak photo ale darmowy i moim zdaniem łatwiejszy na początku do zgryzienia dla "żółtodzioba" ;)
Niebugoclaw:
Jestem pod wrażeniem. Ze zniecierpliwieniem czekam na wydanie i zachęcam do dalszego "dłubania" ;). Tego mi właśnie w symku brakowało.
PanMechanik:
--- Cytat: Tyrystor w 14 Sierpnia 2012, 17:44:18 ---Te oliwkowe to jak coś Paint, ale pomysł niezły, nie mam nic przeciwko im :) Zauważyłem też że poszedłeś w ślady Cesky_Kretek bo też "klei" wagony Wars-u.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie Ty tam widzisz Painta? Przeczytałeś uważnie co napisał @P208?
--- Cytuj ---stąd zrodził się pomysł stworzenia takich tekstur na bazie zdjęć dostępnych na forum
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej