Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

ET22-1210

<< < (6/7) > >>

darek71wrc:

--- Cytat: mati189 w 30 Sierpnia 2012, 15:40:56 ---Na razie nie Prace jeszcze trwają  prawdo podobnie jeszcze ok 2 tygodni

--- Koniec cytatu ---
Ciekawe, czemu nie można pokazać screna z postępu prac nad nowym bykiem? Jakiś zakaz jest?

Szycha441:
Kurcze, ale żądam, nie poganiam, o nic wielkiego nie proszę.... Jestem jedynie ciekaw prac, które postępują. No, ale jeśli nie to ok. Piona! ;)

galaga_14:
To ten byczek z tym fajną kabiną co widziałem go w Olsztynie gdzieś miesiąc temu.Mogłem iść do środka ale trochę się wstydziłem zapytać czy mogę wejść zobaczyć.

darek71wrc:

--- Cytat: galaga_14 w 30 Sierpnia 2012, 21:04:01 ---To ten byczek z tym fajną kabiną co widziałem go w Olsztynie.

--- Koniec cytatu ---
Panowie z administracji, wakacje się skończyły. Normalnie ta byka, z tym kabinem już był u mnie we wbrochowie, kiedyś tam dojedzie, to se coś zdjenć jeden zrobie. Bede miał na teksture, to wam dam, a co:)

Mechu12:

--- Cytat: darek71wrc w 30 Sierpnia 2012, 21:16:27 ---
--- Cytat: galaga_14 w 30 Sierpnia 2012, 21:04:01 ---To ten byczek z tym fajną kabiną co widziałem go w Olsztynie.

--- Koniec cytatu ---
Panowie z administracji, wakacje się skończyły. Normalnie ta byka, z tym kabinem już był u mnie we wbrochowie, kiedyś tam dojedzie, to se coś zdjenć jeden zrobie. Bede miał na teksture, to wam dam, a co:)

--- Koniec cytatu ---
Czemu tak jeździsz po wszystkich w administracji wiedzą co mają robić i nie musisz ich poprawiać :) Jeszcze wakacje się nie skończyły niech sobie odpoczną. Człowieku wrzuć na luz... ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej