Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Rainsted - sugestie
Benek:
Takich ulepszeń można wymyślić sporo, tylko pytanie jest takie, czy warto poświęcać czas, by to zrobić? Wiadomo że osobą, która miałby to zrobić, jest Ra. A on pracuje nad ważniejszymi sprawami. Ja też kiedyś sugerowałem wypełnianie w starterze wagonów ładunkiem o losowej masie z zadanego przedziału. No i pomysł odrzucono. Trzeba z tym żyć.
selsyn:
Rozumiem, to tylko propozycja była. Wiem o tym że program ciągle się rozwija i że dużo z proponowanych rzeczy narazie z oczywistych powodów nie zostanie zrealizowanych, no ale, może kiedyś.
Dodano: 19 Marca 2013, 12:49:26 Pytanie w związku z powyższym. Czy istnieje możliwość zapisu plików z parametrami fizycznymi pojazdów, w folderze innym niż główny folder Maszyny. Jeżeli tak, to jak zmienić lokalizację zapisu tych plików?
Benek:
Nie istnieje. Ścieżka jest podawana najprawdopodobniej z poziomu exe.
Wojciech27:
Witam serdecznie._Chciałbym się zapytać, czy istnieje taka możliwość, aby w ustawieniach pogody były np. opady deszczu lub śniegu?_Jeżeli tak, to wiąże się to z drugim pytaniem, czy można uruchomić wycieraczki w symulatorze?_Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Pozdrawiam.
Pisz poziomo.
adsim
youBy:
Nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej