Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Na początek WKD

<< < (2/2)

SKP:
Moim skromnym zdaniem nie ma co myśleć o wskaźnikach, bo pierw autor tematu musi zrobić scenerię. I tak jak Sawi dobrze napisał, tu nie ma "zlecania", trzeba się wziąć samemu do roboty. A tworzenie scenerii samo w sobie trudne nie jest. Są 2 opcje - GMAX lub Rainsted. Można jeszcze tworzyć scenerie dość drogim programem Autodesku, ale jest on dość podobny do Gmaksa i to od niego należy zacząć swoją przygodę z trasopisarstwem. Co do Rainsteda, jego opanowanie może być dla początkującego trudne (niwelety, itd. - przynajmniej ja miałem z nim większe problemy niż ze wszystkim innym), ale jak już go opanujesz, możesz w mgnieniu oka położyć setki kilometrów torów.

PS. Matek, tak na przyszłość - http://lukaszrokicki.pl/2012/04/11/marketingowy-belkot-dedykowany/ ;)

wkd:
Witam, odgrzeję kotleta.(od tego miejsca poprawiam aby było poziomo) Nie znam sie na kompach a tym bardziej na programach(przed kropką nie ma potrzeby wciskania spacji). Nie mam pojęcia jak się je obsługuje itp><. ale Mogę dostarczyć wszelkie materiały na temat EN94,foty., pomiary.,(w tym przypadku adekwatne są przecinki zamiast kropek) co tylko bedzie potrzeba><. Bardzo bym chciał żeby była taka symulacja><, zwłaszcza, że EN 94 jeszcze trochę i przestaną istnieć><.Już 5 szt poszłyo w niepamięć.

REWIZOR

Tyrystor:
@Macius5991 dostarczył bardzo dużo materiałów dla EN94, ale jeżeli chcesz pomóc to takowa będzie mile widziana. Im więcej materiałów tym lepiej :)

matek123:
Maciek dostarczył zdjęcia. Rysunki pudła widziałem gdzieś w internecie. Natomiast przydały by się wymiary wnętrza kabiny.

wkd:
Napiszcie co dokładnie chcecie i bedzie wam dane :)

Teraz wiesz co miałem na myśli ?:)

REWIZOR

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej