Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zdjęcia na tekstury taboru z Muzeum Kolejnictwa w Warszawie

(1/2) > >>

matek123:
Witam. Najprawdopodobniej jutro jadę do muzeum kolejnictwa. Mogę zrobić zdjęcia na tekstury konkretnego pojazdu, zamówienia proszę kierować w wątku. Jeżeli zostanie baterii będę fotografował pozostały tabor. Lista taboru który sfotografuję:

* ST41-001
* Wagon chłodnia
* Salonka
* Platforma Sk (prawie wrak)
* EP02
* EU20
* SM41
* SN52  Dodano: 01 Sierpnia 2012, 09:56:06
Jeszcze podaję listę taboru:

lokomotywy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Muzeum_Kolejnictwa_w_Warszawie#Ekspozycja_plenerowa
cysterna Rh
Kryte Kd
Chłodnia Jbchs-x
Suwnica
Salonka Breżniewa
machajka
pług odśnieżny z jednej strony wirnik, z drugiej lemiesze oraz mechanizm do obracania
Platforma Sk
Wagon 3 albo 2 kl  przerobiony na izbę pamięci
SN52

Sawi:
Nie pytaj, tylko fotografuj ile się da i co się da. Lepiej mieć czegoś nad stan niż nic.
  Dodano: 01 Sierpnia 2012, 10:54:35 Wszak może się okazać za jakiś czas, że ktoś będzie chciał coś zrobić z tej listy i będzie lipa, bo materiałów brak.

MaciejM:
SN52 oraz wrak sd80 na tex fotografowałem ale zawsze możesz zdjęcia powtórzyć.

up5358:
@matek123: Jak będziesz w mauzoleum kolejnictwa i przy okazji będziesz miał możliwość (tabor tam jest okropnie "upchany i ciężko "od czoła" dobre foto w niektórych przypadkach zrobić), oraz chęci to zrób pod kątem tekstur ex-czechowickiego sputnika 21-66. Będzie do pary z posiadaną 21-57. Pamiętam jak go w Czechowicach odnawiali przed transportem do Warszawy.

matek123:
Wróciłem. Sfotografowałem: SM41, ST44, ET21, EU20, machajkę, chłodnie i suwnicę do układania szyn i EP02. Gagara obfociłem kompletnie ze strony gdzie wejścia są z kabin, z drugiej strony i czoła zrobiłem tyle, żeby można było zrobić repaint. Jako ciekawostkę podam, że można być wolontariuszem w Muzeum Kolejnictwa - kontakt przez dział edukacji. Wybiorę się jeszcze za dwa-trzy tygodnie, bo obecnie wagony osobowe są w stanie szpachlowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej