Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0

<< < (3/4) > >>

AIR:
Przydaly by sie jeszcze zdecydowanie wiaty peronowe, widac ich brak np na screenach paszki_wlk-mijanka.jpg i paszki_wlk-rampa.jpg

P.J.:

--- Cytuj ---Przydaly by sie jeszcze zdecydowanie wiaty peronowe, widac ich brak np na screenach paszki_wlk-mijanka.jpg i paszki_wlk-rampa.jpg
--- Koniec cytatu ---

To jest linia lokalna, więc wiaty peronowe chyba jednakby trochę nie pasowały. Nawet na liniach pierwszorzędowych ( i to zelektryfikowanych) na mijankach są same perony i to nawet piaszczyste bez płytek, asfaltu czy też kostki. A gdzie tu jeszcze mają być wiaty. Ja akurat do pomysłu wiat nie jest entuzjastycznie nastawiony.
Pozdrawiam

MaciejM:
Na odcinku linii kolejowej 27 (odcinek Nasielsk - Sierpc) nie spotkałem ani jednego peronu z wiatą, jak była ławka to już było coś. A klimat tej linii jest podobny do tego w Całkowie :) Nie widzę zatem żadnego problemu. Chyba nawet autor Całkowa w wersji pierwszej chciał utrzymać klimat Mazowsza, dobrze pamiętam?

Maszynistaa:
Dla chcącego nic trudnego. Ja myślę, że dałbym radę wytrzymać 6,5h. Powodzenia w dalszej pracy. :)

karolmaszynista:
A radio jest w tej scenerii?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej