Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (31/63) > >>

eu07-001:

--- Cytat: macius5991 w 23 Lipca 2012, 13:34:45 ---Ponadto jakby ktoś mógł zrobić krzyże św. Andrzeja, byłoby miło :)

--- Koniec cytatu ---
Czy jest to nadal aktualne?

MaciejM:
Tak, możesz podesłać. Dzięki bardzo.
  Dodano: 09 Sierpnia 2012, 17:46:41 Początek magistrali, przystanek Moczniki Przedmieście. Uprzedzając uwagi - peron będzie inny.

WojTTek:
@macius5991 robisz cuda z tych niegdyś "pustynnych" Moczników :)
Pierwsza sprawa: czy będą zmieniane nazwy stacji/p.o./scenerii ? Umówmy się Moczniki to taka śmierdząca nazwa i mało poważna jak inne stacje na tej trasie a tymczasem sceneria Moczniki v2 może stać się jedną z "flagowych" scenerii symulatora.
Przykładowo nowa nazwa Maciejewice: od autora, lub inne byle bardziej strawialne od tych fizjologicznych nazw.
Druga sprawa: czy jest możliwość połączenia magistrali z Moczników z linią magistralną Bałtyku ? Czy projekt połączenia obu scenerii ma sens ? Rozbudowałoby to obie scenerie i wreszcie magistrala Alakowice-Bałtyk została by wykorzystana. Uzyskalibyśmy wtedy dość długą i ciekawą trasę wprost na pociągi IC/Ex/TLK/Posp.
To tylko luźna sugestia, życzę powodzenia w pracach.

Husarz:
Maciek ty to teraz takie smaczki robisz że nie wiem co. A co do posta wyżej: całkiem ciekawe pomysł.

MaciejM:
Co do nazwy scenerii to już w pierwszej wiadomości zaznaczyłem że Moczniki, Kałowo i Stolce Duże to mało poważne nazwy. Co do połączenia dwóch scenerii - jeżeli taki pomysł uzyska poparcie to bez przeszkód mogę te scenerie połączyć, nie wymaga to wielkiego nakładu pracy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej