Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Pasażerska sceneria manewrowa [work in progress]

<< < (4/5) > >>

MaciejM:

--- Cytuj ---Będzie dodana stacja, z której będziemy zabierali/podstawiali składy? Też wpadłem na pomysł: może wstawisz tu obrotnice gdzieś?
--- Koniec cytatu ---
Planuję zrobic kilka grup torów odstawczych dla wagonów i EZT-ów oraz kilkukilometrowy łącznik do najbliższej dużej stacji. Jazda oczywiście po SBL.

--- Cytuj ---@macius5991, planujesz użycia torów portali ?
--- Koniec cytatu ---
Jak już @SKP wspomniał - to kwestia scenariusza. Wszystko w swoim czasie.

--- Cytuj ---Będzie pociągnięta sieć trakcyjna na linii? Czy to będzie linia bez druta?
--- Koniec cytatu ---
Siec trakcyjna będzie pociągnięta tylko tam, gdzie jest wymagana, czyli lokomotywownia lub tory odstawcze dla EZT-ów.

--- Cytuj ---Pytanie co Ci się przyda jeżeli chodzi o takie materiały z wagonowni i EZTowni? Posiadam prezentacje studenckie na temat jak się buduje takie wagonownie i EZTownie + schematy
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za pomoc :) Przyjmę bardzo chętnie.

Mihau:
Ja z chęcią mogę zestawić jakieś realistyczne składy wagonowe. Jeśli jest potrzeba to pisz na PW w weekendy jestem w domu.

MaciejM:
To uważam za najmniejszy problem. Wystarczy wpisac na YT nazwę pociągu i już mamy informację o składzie :) Była swego czasu jakaś strona internetowa z zestawieniem poszczególnych składów. Teraz jej nie jestem w stanie znalezc.

Gonza:
Strona IC ma zestawienia składów odjeżdżających z większych stacji.

matikolejarz:
Co do scenariusza to ja proponowałbym coś takiego jak w "Manewrowie3", np.: zestawianie składów, albo coś podobnego. Ale to w swoim czasie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej