Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Czapajew come back
szogun:
Chamfer w 9 jest skrajnie bezużyteczny.
EDIT: Jeszcze kwestia dopracowania tekstur, kabiny i jedziemy na testy. I jeszcze mam prośbę odnośnie dźwięków, potrzebuję RP1 i ewentualnie materiału na runningnoise (nagrywane z kabiny), ponieważ autor materiału z którego wykonałem obecne dźwięki nie odpowiedział na wiadomość odnośnie wykorzystania materiału w MaSzynie.
mechatronik:
Ja tylko tak w kwestii ostatniego screena. Weź te blachy zamocuj porządnie żeby nie wypadły. Ja wiem, że te polskiej produkcji to największy kit i w większości przypadków trzeba je było kształtować z wykorzystaniem szyny i tłucznia żeby weszły w otwory, ale tutaj to już przegięcie ;)
szogun:
W 3DSie jeszcze to w miarę wyglądało, się poprawi.
mechatronik:
Jeszcze jedna sprawa. Na ruskach montowano bodaj do zgarniacza od wewnętrznej strony "szczotki" służące do strącania przeszkód z szyn. Były to z tego co pamiętam stalowe płaskowniki a między nimi grube kawałki lin stalowych, które dotykały niemalże główki szyny. Nie wiem czy wszystkie to miały ale trochę ich z tym dodatkiem było. Gdyby ktoś miał możliwość obfotografowania to byłoby fajnie bo ja chyba nie mam zdjęć tego detalu.
Hadomik:
--- Cytat: mechatronik w 23 Sierpnia 2012, 18:29:15 ---Jeszcze jedna sprawa. Na ruskach montowano bodaj do zgarniacza od wewnętrznej strony "szczotki" służące do strącania przeszkód z szyn. Były to z tego co pamiętam stalowe płaskowniki a między nimi grube kawałki lin stalowych, które dotykały niemalże główki szyny. Nie wiem czy wszystkie to miały ale trochę ich z tym dodatkiem było. Gdyby ktoś miał możliwość obfotografowania to byłoby fajnie bo ja chyba nie mam zdjęć tego detalu.
--- Koniec cytatu ---
Proszę bardzo. Wygląda to tak. @szogun już zapewne widział te zdjęcia, ale niezbyt się one nadają na teksturę tych "szczotek". Jak będzie w Trzebini jakiś 42, to obfocę lepiej.
No ale z tym dotykaniem szyny to lekka przesada ;)
I jeszcze jedno: te koła są całkiem nowe, czy nowa jest tylko pow. toczna. Przydałoby się przyciemnić teksturę kół od wewnątrz, bo wygląda to tak, jakby pod lokomotywą świeciła się jakaś lampa rzucająca światło na koła.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej