Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Czapajew come back

<< < (5/9) > >>

hanys:
Ja proponuje dodać tex pod poręcz uchwytu na poręcz jak ma np. kibel. Nie trzeba będzie się bawić w teksturze żeby uzyskać efekt mocowania. I można trochę wypuklić żeby było wiadomo że to mocowanie na poręcz.

szogun:
Wystarczy że umieścisz to mocowanie tak jak jest na tex 024, tam jest idealnie spasowane.

EP08_015:
Pokaz na screnie tylne sciany obu kabin i blizej stanowiska pomocnika obu kabin.

szogun:
Kto powiedział że już są dwie kabiny? :P

EP08_015:
Bardziej mnie interesuje to co zaslania krzeslo. Pamietaj ze tylne sciany poszczegolnych kabin ruznily sie. W ktorejs z kabin byla tablica z bezpiecznikami i to widoczna. Ponadto jedna kabina w tyle posiadala lodowke a druga zas umywalke oczywiscie wszystko zamkniete bylo. Nie zapomnij o wlasciwym ustawieniu parametrow selfilum dla lampek.
Po zalaczeniu sie szybkiego lampki czerwone gasly. To samo po zamknieciu sie liniowych. Lampki wentylatorow swieca po ich zalaczeniu to samo sprezarki (niebieskie). Do dzis niewiem (Pawel miales sie dowiedziec kupe czasu temu w jakich okolicznosciach lampka ta sie zapala i do dzis mi nie odpowiedziales).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej